+ de 14 anys d’experiència.

Pioners des de 2004

Adequació per a Administradors de Finques

Adaptem les teves comunitats al Reglament Europeu de Protecció de Dades

Fem fàcil allò que és difícil

Fórmules senzilles i respostes eficaces per complir amb les lleis de protecció de dades i seguretat de la informació LOPD-LSSI-Nou Reglament Europeu

Responem per
allò que fem

Els nostres serveis estan coberts per una Assegurança de Responsabilitat Civil LOPD-LSSI-Nou Reglament Europeu

Servei Delegat de Protecció de Dades

Datax ha obtingut una de les 4 primeres certificacions DPO de l'Estat espanyol*
*Certificat per AENOR Internacional

Som una Consultora especialitzada en Protecció de Dades i Seguretat de la Informació: Reglament Europeu(RGPD) - LOPD – LSSICE

Estem avalats per una trajectòria de més de 14 anys amb més de 2.000 clients de diferents sectors, tant del sector públic com privat.

Ens defineix la nostra política d’excel·lència, basada en estrictes controls de qualitat, i una clara vocació de servei, amb acompanyament continuat en tot el procés, per assegurar el compliment legal.

Som membres de l’APEP -Asociación Profesional Española de Privacidad- i oferim les màximes garanties amb la nostra assegurança de responsabilitat professional específica, certificat d’adequació acreditatiu de compliment i segell web de confiança electrònica.

Et podem ajudar?
Experts en solucions personalitzades
Truca a Datax al
93 754 06 88
Testimonis
Últim post

@datax a twitter
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".