Qui som

Consultoria de Protecció de Dades i Seguretat de la Informació

Adecuació al Reglament Europeu (RGPD) – LOPDGDD – LSSICE

Sobre nosaltres

Som una consultoria especialitzada en la Protecció de Dades i seguretat de la Informació amb una experiència de més de 15 anys en el sector. Des de la creació, hem ajudat a adaptar-se a empreses i institucions públiques i privades a les diferents lleis de protecció de dades (RGPD, LOPDGDD, LSSICE). Els nostres serveis de consultoria han permès als nostres clients complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades tant en la gestió de l'empresa com en la seva adaptació a les noves tecnologies (webs, e-commerce, Apps).

Seguint la nostra voluntat de facilitar al màxim el procés per a les empreses, Datax ha desenvolupat DATABOX, una eina informàtica per a facilitar i assegurar el correcte compliment dels nostres clients. Així mateix oferim serveis de formació personalitzada en protecció de dades per a tota mena d'organitzacions, així com el servei de Delegat de Protecció de dades, professional designat per al compliment proactiu i efectiu dels tractaments de dades personals.

Ens defineix la nostra política d'excel·lència, basada en estrictes controls de qualitat, i una clara vocació de servei, amb acompanyament continuat en tot el procés, per a assegurar el compliment legal. Durant l'últim any hem resolt més de 6.000 consultes dels nostres clients.

Membres del nostre equip formen part de la APEP -Asociación Profesional Española de Privacidad i oferim les màximes garanties amb la nostra assegurança de responsabilitat professional específic, certificat d'adequació acreditatiu de compliment i segell web de confiança electrònica.

Principis i valors

Principis i valors

La protecció és la nostra raó de ser: garantir la seguretat en matèria de protecció de dades i seguretat de la informació a tots els nostres clients.

La qualitat de servei i la professionalitat de tot el nostre equip són els pilars de la nostra organització.

L’equip Datax està compromès amb el nostre Codi ètic, que ens permet, dia a dia, refermar els nostres valors: excel·lència, honestedat, confiança i responsabilitat empresarial.

Estamos convencidos que nuestro desarrollo personal y profesional, así como el éxito en el futuro, depende de la cohesión de todo el equipo, de nuestro compromiso de atención personalizada, adaptándonos al perfil y actividad de cada cliente, y del acompañamiento continúo del proceso para garantizar cumplimiento legal en materia de protección de datos.

  • Excel·lència i eficàcia en la nostra actuació diària. El nostre objectiu és la qualitat, tant professional com humana. Apliquem els nostres coneixements i capacitats amb rigor i serietat, esforçant-nos per donar el millor de nosaltres mateixos.
  • Transparència, honestedat i confiança que inspiren totes les decisions i accions que s’adopten en el nostre equip. La relació amb els nostres clients es basa en llaços de confiança.
  • Coherència i Responsabilitat empresarial. En tota la nostra activitat existeix un compromís personal i empresarial. Apliquem a totes les nostres accions i relacions els principis i valors en els quals creiem.
  • Col·laboració. Les persones que formem DATAX treballem amb tolerància, respectant i integrant les diferències que existeixen entre nosaltres.
  • Conciliació vida personal i professional. Flexibilitat que ens permet la compatibilitat entre les necessitats empresarials i personals.
  • Comunicació. La bona comunicació dins de l’equip és important perquè existeixi un bon funcionament i clima de treball.

Responsabilitat social

Som conscients de la nostra responsabilitat i compromís amb la societat i per això col·laborem activament amb diverses entitats sense ànim de lucre i ONGs.

I estem molt orgullosos que la nostra empresa obtingués el reconeixement a la responsabilitat social en els premis CREATIC 2015

Responsabilitat social

Història

Història

Des de l’entrada en vigor de la LOPD (Llei orgànica 15/1999) i la LSSICE (Llei 34/2002), percebem la necessitat de les empreses de poder comptar amb una consultoria propera, d’atenció personalitzada i amb màximes garanties, que faciliti el procés d’implantació a aquestes normatives d’obligat compliment en protecció de dades.

Amb aquests principis sòlids, Esther Noda i Maribel Peix, sòcies fundadores, inicien l’activitat de DATAX a finals de l’any 2004 com a societat civil privada, oferint els seus serveis de Consultoria en Protecció de Dades Personals i Seguretat de la informació.

Al setembre de l’any 2005 s’inauguren les primeres oficines de DATAX a Vilassar de Mar, Barcelona, incorporant personal als departaments de gestió, administració i màrqueting directe.

A l'octubre de l'any 2006 es reestructura la direcció de l'empresa, constituint-se com a Societat Limitada i al juliol del 2009 es trasllada a unes noves oficines també situades a Vilassar de Mar.

Després de la seva consolidació, al març de 2017 Datax inaugura noves oficines a l'edifici Blaumar de Mataró, situades al carrer de la Bobinadora, nº 1 - 5, planta 1a, locals 15 i 17, de la capital del Maresme, on l'alta activitat empresarial ofereix a DATAX un entorn ideal per seguir creixent.

Datax ha estat pionera a Catalunya com a consultoria especialitzada en oferir un servei integral en l’àmbit de protecció de dades.

La filosofia de treball i la nostra evolució constant per satisfer les necessitats dels nostres clients i seguir comptant amb la seva confiança any rere any és el que ens ha permès la consolidació i ser un referent en el sector.