Productes i serveis

Adequació Noves Tecnologies a la llei de protecció de dades

Adequació comerç electrònic a la llei de protecció de dades

A DATAX ens encarreguem de realitzar una auditoria del seu web i elaborem els textos legals, la política de privacitat, la política de cookies i l’assessorament en les obligacions derivades de la realització de comerç electrònic.

  • Diagnòstic previ de les obligacions que afecten la seva empresa.
  • Línies d’actuació.
  • Redacció dels avisos legals corresponents.
  • Revisió i adequació dels contractes en el marc del comerç electrònic.
  • Segell de garantia DATAX: s’incorpora com un element més al seu web i certifica que compleix amb les exigències en matèria de seguretat de la informació.

 

Adequació App a la normativa de protecció de dades

Al febrer del 2013, les autoritats europees de protecció de dades van aprovar el primer dictamen que clarifica el marc jurídic aplicable a l’ús d’Apps per a dispositius intel·ligents (denominat Dictamen 2/2013 del grup de treball de l’article 29), i van concloure que resulta de plena aplicació la normativa de protecció de dades per als desenvolupadors d’aplicacions.

Totes les aplicacions mòbil han de tractar les dades dels seus usuaris conforme al Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) i a la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE).

A DATAX, en base als serveis, funcionalitats i dades a tractar dels usuaris finals, ens ocupem que la teva aplicació compleixi amb tots els requisits legals.

 

Adequació campanyes MKT a la legislació vigent en protecció de dades

L’absència de confiança és el pitjor enemic de l’economia digital. El desconeixement de l’impacte legal de les accions comercials en el món digital és el principal risc al qual s’exposen moltes empreses en el moment de desenvolupar estratègies online. Moltes de les que es desenvolupen actualment vulneren drets d’usuaris i consumidors, i per tant exposen a qui les executa a enormes danys a la reputació i importants sancions econòmiques, que poden comprometre la supervivència de qualsevol empresa.

Tota campanya ha de vetllar pels drets dels consumidors i usuaris, amb accions respectuoses amb aquests drets, dissenyant estratègies de captació, ètiques i validades jurídicament, per projectar credibilitat i aconseguir un autèntic avantatge competitiu.

A DATAX, com a Consultoria de Protecció de Dades i Seguretat de la Informació som conscients d’aquesta nova oportunitat de negoci, per això els nostres serveis inclouen l’assessorament i acompanyament necessari perquè puguis dissenyar estratègies de màrqueting d’una forma segura, fiable i respectuosa que generi confiança en els teus clients.

Compartir a:
Et podem ajudar?
Experts en solucions personalitzades
Truca a Datax al
93 754 06 88