Clients

Testimonis

Diafarm

Als Laboratorios Diafarm estem molt conscienciats de la necessitat de complir amb tot el marc jurídic propi de la nostra activitat i, fins i tot, elevar l’estàndard d’exigència com a camí a l’excel·lència. En aquest sentit i àmbit és vital comptar amb la col·laboració d’assessors especialitzats i altament qualificats però que, a la vegada, aportin fiabilitat, empatia i qualitat de servei. Datax, en una relació iniciada ja abans de l’any 2010, ha complert àmpliament amb les necessitats generades als camps de LOPD-LSSI allargant, fins i tot, el seu compromís i servei més enllà de les expectatives i camps inicials.

Freixenet

Des de sempre hem estat molt sensibilitzats amb els temes de seguretat, tant física com lògica. En relació a la LOPD vam ser pioners en l’elaboració del manual de seguretat, i al llarg del temps ens hem assessorat amb diferents col·laboradors fins que, sense estar molt satisfets amb el nivell de compliment que volíem, vam contactar amb Datax, que han complert de sobres amb els nostres requeriments, i ens mantenen també al dia de qualsevol novetat existent.

Eada

Datax ens ha ajudat a posar-nos al dia en temes de LOPD acompanyant-nos en tot el procés de revisió de la nostra documentació i processos. A més, gràcies a Datax, estem tranquils ja que disposem d’un equip d’assessors altament qualificats que responen amb rapidesa a totes les nostres consultes amb un tracte excel·lent.

Vivarte

Com a assessor jurídic intern d’un gran grup d’ empreses, necessito delegar determinades qüestions en professionals solvents, que aportin rigor, fiabilitat i agilitat en les respostes a les consultes que els faig, i un alt nivell de compromís i empatia amb el client. Datax ha sabut conjugar tots aquests aspectes, assessorant-nos permanentment en la construcció de la nostra política de privacitat i aportant múltiples solucions a situacions en ocasions complexes, respectant els terminis que els hem imposat.

Pimkie

La nostra relació amb Datax es va iniciar el passat mes de setembre de 2013. És especialment destacable la gestió i professionalitat de tots els seus gestors que, durant el procés d’implantació de la LOPD i la LSSICE, ens han prestat i presten els seus serveis. L’atenció es immillorable. Com a professional, l’assessorament ha estat irreprotxable, sota els principis de claredat, transparència i suport, han col·laborat en una millora qualitativa en la implantació de la LOPD a la nostra empresa. A tots els nivells, és un assessor altament recomanable.

ELS NOSTRES CLIENTS

Treballem per més de 2.000 clients de diferents sectors. Multinacionals, Pimes i autònoms.

Algunes referències de clients
que ja han confiat en nosaltres.

COL·LABORADORS

Completa el ventall de serveis que ofereixes als teus clients amb els serveis d’adequació a la LOPD-LSSI i Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, mitjançant un acord de col·laboració amb Datax. D’aquesta manera podràs millorar el servei integral que ofereixes als teus clients sense augmentar la teva estructura, i amb un mínim esforç per part teva: Datax s’encarregarà de tot.

Col·laboradors de prestigi ja confien en nosaltres.