Productes i serveis

Compliance o Programa de Prevenció de Delictes Penals

L’1 de juliol va entrar en vigor la Llei orgànica 1/2015 de 30 de març, per la qual es modifica el Codi Penal, que va introduir aspectes de Dret Penal Econòmic i de l’empresa, com la responsabilitat penal de les persones jurídiques.

Això possibilita que les empreses, quan s’hagin comès delictes per la seva activitat o funcionament intern, puguin ser declarades responsables penalment al mateix temps que el causant del delicte, amb conseqüències que van des de les sancions econòmiques fins al tancament de l’empresa o liquidació de la societat.

L’única manera d’exonerar-se de la responsabilitat penal és tenir implementat un programa de Compliance eficaç, amb la implementació d’un manual de prevenció de riscos penals personalitzat, amb els corresponents procediments de vigilància, supervisió i control idonis que demostrin la bona diligència i així evitar la comissió de delictes en l’organització.

Un programa de Compliance eficaç és l’eina essencial per prevenir delictes a les empreses i a la vegada la millor defensa davant d’eventuals responsabilitats penals que puguin afectar-la.

DATAX ofereix als seus clients un servei personalitzat i assessorament complet en tots els passos que suposa comptar amb un programa de Compliance legal, eficaç i idoni que compleixi amb tots els requisits i les màximes garanties. Programa Compliance

Compartir a:
Et podem ajudar?
Experts en solucions personalitzades
Truca a Datax al
93 754 06 88