Productes i serveis

Adequació Administradors de Finques

NOVES OBLIGACIONS DE PROTECCIÓ DE DADES

Algunes de les principals novetats que estableix el Reglamento Europeu de Protecció de Dades:

  • Actualització de contractes: la relació entre l’Administrador i una Comunitat es regula mitjançant un contracte d’encarregat de tractament que haurà d’adaptar-se als requisits del nou Reglament.
  • Seguretat de les dades: s’exigeix una nova forma del compliment basada en el principi de Responsabilitat Proactiva. El responsable haurà d’aplicar mesures apropiades per garantir la seguretat conforme a l’RGPD.
  • Registre d’Activitats: S’ha eliminat la notificació de fitxers a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades. En el seu lloc s’introdueix l’obligació de realitzar un registre d’activitats on es documenten els tractaments de dades.
  • Deure d’informació: es tracta de la obligació d’informar als interessats (copropietaris i/o tercers) sobre el tractament que es fa amb les seves dades.
  • Videovigilància: és necessari adaptar l’ús d’aquesta i altres tecnologies de captació d’imatges als principis de la normativa europea.

Des del passat 25 de maig de 2018 el Reglament General de Protecció de Dades és aplicable en tots els països de la UE. L’RGPD és d’obligat compliment per a les empreses, així com per a administradors de finques i comunitats de propietaris.

Les Comunitats de Propietaris compten habitualment amb els serveis d’un Administrador al que encarreguen diferents funcions, inclòs el compliment legal en matèria de protecció de dades.

 

ADAPTEM TOTES LES TEVES COMUNITATS!

Datax ofereix un servei especialitzat d’adequació al RGPD i a la LSSICE tant per a Administradors com per a les Comunitats que gestionen. Un servei que garanteix el correcte compliment de totes les obligacions legals introduïdes per la nova normativa europea.

El correcte compliment del Reglament Europeu permet evitar importants sancions que poden arribar fins a un màxim de 20 milions d’euros.

 

DEMANA PRESSUPOST:

Per rebre un pressupost poden contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 754 06 88 o utilitzant el següent formulari:

PROTECCIÓN DE DATOS DATAX SL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

*: Camps obligatoris
Compartir a:
Et podem ajudar?
Experts en solucions personalitzades
Truca a Datax al
93 754 06 88