Productes i serveis

Adequació al Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

Per donar resposta a la revolució tecnològica i a l’ús generalitzat d’Internet, el 25 de maig de 2016 va entrar en vigor el Reglament Europeu de Protecció de Dades, que imposa nous i més exigents requisits de compliment per garantir la privacitat com a dret fonamental.

El Reglament Europeu de Protecció de Dades unifica i modernitza la normativa europea sobre protecció de dades, permetent als ciutadans un millor control de les seves dades personals i a les empreses aprofitar al màxim les oportunitats d’un mercat únic digital i beneficiar-se d’una major confiança dels consumidors.

El nou Reglament Europeu estableix un període transitori de 2 anys, que conclou el 25 de maig de 2018, perquè totes les empreses revisin i actualitzin les seves actuacions als nous requeriments, incorporant les noves mesures tècniques i organitzatives.

Segons recomanació de les màximes autoritats en aquesta matèria, aquest és un procés que s’ha d’iniciar com més aviat millor, ja que suposa una gestió diferent que pot comportar dificultats en la seva aplicació, però que han d’estar resoltes en el moment que el reglament sigui aplicable.

A DATAX, per facilitar l’adaptació als nous requisits, ja estem treballant en els canvis en les adequacions de tots els nostres clients i oferim, com sempre, el suport i l’acompanyament necessari, analitzant en cada cas les mesures a tenir en compte.

 

Principals novetats i implicacions pràctiques:

  • Avaluacions d’impacte.
  • Privacitat des del disseny (Privacy by design).
  • Disseny, implantació i supervisió dels requisits de responsabilitat (accountability).
  • Servei DPD extern.
  • Consentiment exprés i inequívoc.
  • Dret a l’oblit i dret de portabilitat.
Compartir a:
Et podem ajudar?
Experts en solucions personalitzades
Truca a Datax al
93 754 06 88
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".