Sala de premsa

Notes de premsa

DATAX, firma un conveni de col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró

05 març, 2015

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró i Datax, S. L, consultora especialitzada en protecció de dades, van firmar el passat 13 de febrer un acord de col·laboració pel qual tots els col·legiats podran accedir als serveis d’assessorament integral LOPD- LSSICE amb plenes garanties i en condicions preferencials.
A la signatura, celebrada a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, van assistir el Sr. Julio J. Naveira Manteiga, en qualitat de degà i la Sra. Maribel Peix Cruz, en qualitat d’administradora de la consultora DATAX .
L’exercici de l’advocacia es veu molt afectat pel règim normatiu de la protecció de dades de caràcter personal, i és el seu deure oferir garanties de privacitat i confidencialitat en el tractament que fan de les dades, en moltes ocasions compromeses, i per això és fonamental que puguin comptar amb l’assessorament de professionals experts amb una trajectòria sòlida i experiència avalada.
DATAX oferirà una sessió informativa anual per a tots els col·legiats amb la finalitat de mantenir-los informats de les novetats i necessitats particulars del col·lectiu en matèria de protecció de dades. La primera d’aquestes sessions va tenir lloc el passat 12 de març a la sala d’actes del Col·legi d’Advocats de Mataró, sota el títol: “Nous reptes tecnològics per als advocats: Com complir amb la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades) i LSSICE (Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic)” impartida per Esther Noda Camacho, sòcia cofundadora de la firma, advocada especialista (col·legiada núm. 33.045) i membre de l’APEP.