Productes i serveis

Servei Delegat de Protecció de Dades (DPD) DATAX

Servei DPD Datax

 • Servei professional de qualitat, contrastat i certificat.
 • Tenim un dels 4 primers certificats de DPD de l’Estat espanyol.
 • La certificació reconeix les competències professionals per desenvolupar les funcions de DPD regulades al Reglament Europeu de Protecció de Dades.
 • Designar un DPD certificat suposa una mesura de Responsabilitat Proactiva per garantir i demostrar el compliment del RGPD.

El Reglament Europeu introdueix la figura del Delegat de Protecció de Dades o Data Protection Officer (DPO), per al compliment proactiu i efectiu dels tractaments de les dades personals. El DPD y les seves dades de contacte hauran de comunicar-se a la autoritat de control.

Aquest professional serà designat pel responsable i l’encarregat del tractament tenint en compte els seus coneixements y pràctica en la protecció de dades.

El DPD podrà ser intern i formar part de la plantilla del responsable o de l’encarregat del tractament, o ser extern i exercir les seves funcions en el marc d’un contracte de serveis.

 

Quan és obligatori contractar un DPD?

El Reglament Europeu estableix que aquesta figura serà obligatòria per a:

 • Autoritats o organismes públics.
 • Organitzacions que la seva activitat principal consisteixi en tractaments de dades que requereixen una observació habitual i sistemàtica de persones a gran escala.
 • Organitzacions que la seva activitat principal consisteix en el tractament a gran escala de categories especials de dades, o de dades sobre condemnes o infraccions penals.

 

Funcions del Delegat de Protecció de Dades

L’RGPD regula que les funcions del Delegat de Protecció de Dades són:

 • Supervisar el compliment de la normativa de protecció de dades.
 • Informar i assessorar a aquells empleats que tracten dades personals.
 • Assessorar, quan es sol·liciti, sobre el procés d’avaluació d’impacte relativa a la protecció de dades i supervisar la seva aplicació.
 • Cooperar amb les autoritats de control i actuar com a punt de contacte amb les mateixes.

 

Servei DPO Datax

DATAX ofereix un servei personalitzat adaptat a les característiques de cada organització per complir amb tots els requisits i les màximes garanties.

Per ampliar informació o rebre un pressupost poden contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 754 06 88 o utilitzant el següent formulari:
PROTECCIÓN DE DATOS DATAX SL PROTECCIÓN DE DATOS DATAX SL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacidad.


 Enviar-te la nostra newsletter amb les últimes novetats sobre protecció de dades i els nostres serveis.

*: Camps obligatoris

Compartir a:
Et podem ajudar?
Experts en solucions personalitzades
Truca a Datax al
93 754 06 88