Blog

Recomanacions DATAX

10 raons per escollir DATAX com la seva consultoria de protecció de dades

12 desembre, 2019
  1. Especialització

A DATAX som experts en adaptar empreses a les normatives de protecció de dades i seguretat de la informació. Dedicació exclusiva en aquest tipus de serveis.

 

  1. Experiència

Estem avalats per una trajectòria de més de 15 anys, sent un referent del sector per la qualitat i professionalitat dels nostres serveis. Hem adaptat més de 10.000 empreses client.

 

  1. Metodologia pròpia

Som pioners des de 2004 en oferir solucions integrals per complir totes les normatives vigents: l’RGPD, la nova LOPDGDD i la LSSICE.

 

  1. Equip professional

Posem a la seva disposició un equip d’advocats i enginyers de sistemes altament qualificats. En l’últim any hem resolt més de 6.000 consultes en matèria de protecció de dades.

 

  1. Garantia

Estem associats a la APEP (Associació Professional Espanyola de Privacitat), a ENATIC (Experts Nacionals de l’Advocacia TIC) i la AEDPD (Associació Espanyola de Delegats de Protecció de Dades).

 

  1. Serveis personalitzats

Adaptem cada projecte a les característiques de cada un dels nostres clients per satisfer les seves necessitats i garantir una correcta adaptació.

 

  1. Satisfacció

L’any 2019 el 98% dels nostres clients s’han mostrat satisfets amb els nostres serveis.

 

  1. Digitalització

Digitalitzem el nostre negoci per millorar els nostres serveis, aprofitant tots els avantatges que ofereix la tecnologia. Hem desenvolupat DATABOX, una plataforma informàtica que garanteix i facilita el compliment.

 

  1. Responsabilitat

Col·laborem amb associacions i empreses de prestigi per difondre la protecció de dades i crear una cultura de privacitat en el teixit empresarial.

 

  1. Seguretat

Responem pel que fem. Els nostres serveis estan coberts per una Assegurança de Responsabilitat Civil específica de protecció de dades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *