Blog

Protecció de Dades

V CONGRÉS NACIONAL DE PRIVACITAT de la APEP

8 juny, 2017

L’Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP) organitza el seu V Congrés Nacional de Privacitat en un context de reforma profunda de la protecció de dades a la Unió Europea els dies 8 i 9 de juny a Madrid.

L’eix temàtic del Congrés serà el Reglament General de Protecció de Dades. Una de les taules rodones està dedicada específicament a conèixer les claus per a ser Delegat de Protecció de Dades (Data Protection Officer, DPO).

Així mateix, ponents de primer nivell de l’àmbit públic i privat abordaran temes de gran rellevància en l’àmbit de la protecció de dades com ara bretxes de seguretat, dret a l’oblit, big data, eprivacy regulation, núvol, mobile apps, intel·ligència artificial o down raids.

Com a novetat, el Congrés també inclou tallers pràctics, amb els quals es planteja un format més participatiu, que permeti i incentivi compartir preocupacions i casos pràctics entre representants de diferents àmbits.

Des de Datax agraïm la iniciativa de l’associació perquè els professionals del sector puguem compartir els principals reptes per garantir el compliment de la normativa de protecció de dades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *